Information om oss

Att kunna öva och testa sina kunskaper innan man ska skriva det riktiga provet kan kännas lugnande. Våra övningsprovfrågor är inspirerade av riktiga provfrågor som kommit på tidigare kunskapsprov. Vi har ett nära samarbete med körskolor i bland annat Stockholm för att ständigt försäkra oss om att provfrågornas svårighetsgrad och bredd motsvarar kraven som ställs av trafikverket.

Moppekort.se har funnits i snart 5 år och vi har under åren följt många unga ta sina moppekort och senare även bilkörkort. Vår uppfattning är att de som tar moppekort har en mycket god trafikvana och ett stort kunskapsförråd som är nödvändig att ha när det är dags att ta bilkörkort.

Hur går det till?

Genom att skapa ett konto hos oss får du tillgång till samtligt material som ingår i valt paket. Du kan välja mellan behörighet moped klass 1/AM och moped klass 2.

Du väljer behörighet och paket i steg 1. Gå till sidan för att skapa konto.
Efter att du har betalat aktiveras ditt konto direkt och du får tillgång till övningsproven i 2 månader.

 

Liknar det riktiga kunskapsprovet

Vi erbjuder ett noga utvalt utbud av övningsprov med provfrågor som är vanligt förekommande på riktiga kunskapsprov hos trafikverket. Detta är något våra kunder uppskattar mest.

Kostar som en enkel fika

Vi vill erbjuda bästa möjliga kvalité till ett pris som alla har råd med.
Att bli en säker förare till en kostnad av en fika tycker vi är en bra deal!

Paket Pris
Moped klass I / AM 149 kr
Moped klass II 129 kr

Vi är partner med:

SvenskaSajter.com
Svenskalänkar.se