Om moppekort.se

Att kunna öva och testa sina kunskaper innan man ska skriva det riktiga teoriprovet kan kännas lugnande. Vi går långt för att säkerställa att våra teoriprov liknar Trafikverkets officiella prov så nära som möjligt. Genom noggrann forskning och samarbete med erfarna trafiklärare strävar vi efter att erbjuda våra användare en så bra träningsupplevelse som möjligt.

Vårt mål är att öka trafikkunskapen hos våra användare så att de framgångsrikt kan klara moppeprovet, vilket i sin tur bidrar till att öka trafiksäkerheten och tryggheten på vägarna.
Utöver detta engagerar vi oss aktivt med att upplysa och främja miljömedvetenhet genom att integrera hållbarhetsaspekter i vårt material.
Trafiksäkerhet och miljömedvetenhet är våra dubbla vägmärken mot en bättre framtid på vägarna.

SvenskaSajter.com
Svenskalänkar.se

2016

Moppekort.se är en etablerad och erfaren aktör inom övningsmaterial för mopedkörkort sedan 2016.  

80%

Av våra användare tar över 80% moppekort på första försöket.

Syfte

Vi strävar ständigt efter att skapa teoriprov som återspeglar Trafikverkets standard. Detta för att ge våra användare en realistisk och effektiv förberedelse.

Sätt igång!

När du skapar ett konto hos oss får du välja mellan behörigheterna Moped klass 1/AM och Moped klass 2. Du får tillgång till alla prov för den valda behörigheten i hela 2 månader.

Lämna ett svar